Leste nieuws

  • Collecte en insigneverkoop 2024

    De Kerstboom ligt net bij het grofvuil en carnaval staat al te weer wachten. Dit jaar weer net ietsje vroeger dan vorig jaar. Dit betekent dus ook dat we weer wat eerder op pad mogen om onze Puitekraant te verspreiden en om onze nieuwe insignes aan te bieden. Vanaf 13 januari zullen we beginnen met de collecte en insigneverkoop in het buitengebied en ook met de collecte in het binnengebied. Een week later (vanaf 20 januari) zal de insigneverkoop binnen de bebouwde kom plaatsvinden.

    Collectant gemist en de Puitekraant in de brievenbus gevonden? Geen nood! In de Puitekraant staat een QR code waarmee u ons alsnog kunt steunen 🙂 Hier op de website vindt u daarnaaast ook de mogelijkheid om het nieuwe insigne aan te schaffen (als de verkoop in het dorp klaar is).

  • Grôôte Optocht Puiteland 2023

    Na een paor jaor gesukkeld te hemme meej dun Corona, kunne we gelukkig wir nun Groote Optocht laote rije in ons mooie Puiteland! Bovenaan onze website kunde de pagina vinne meej alle info over onze optocht. En, omdat alles duurder is geworre, hemme we ok ons prijzegeld aangepast. We hopen jullie allemaol wir te meuge zien in onze optocht natuurlijk!

Via Blogs kun je al onze berichten teruglezen.