Collecte 2021

Zoals bekend kunnen we dit jaar helaas niet bij u langskomen om de Puitekraant aan te bieden, insignes en vlaggen te verkopen en om te collecteren. De Puitekraant stoppen we gewoon in de brievenbus en insignes en vlaggen zijn onder andere te koop op Hèrel bij Super de Buurt, Slagerij Maurice Vos en Luysterburg Agrifruit of via onze website.

Collecteren gaat dit jaar helaas ook niet, maar we kunnen natuurlijk nog steeds alle (financiële) steun gebruiken. Daarom hebben we in onze Puitekraant een QR code gezet, waarmee u een gift naar ons kunt overmaken met uw smartphone. Dit kan natuurlijk ook op de ‘ouderwetse’ manier met een overschrijving naar onze Rabo rekening: NL84 RABO 037 27 63 529.

Allemaal nog te omslachtig? Of kunt u de Puitekraant niet vinden? Dan maken we het nog makkelijker voor u! Hieronder kunt u het bedrag invullen wat u ons wilt schenken, waarna u met iDeal kunt afrekenen. Net zo makkelijk. We zijn heel blij met alle steun die we mogen ontvangen! Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

(omdat wij kosten moeten maken om online betalingen mogelijk te maken, hebben we een minimum bedrag ingesteld van € 3,50)

Donatie € -