Rabo Clubsupport – Dankjewel!

De Rabo Clubsupport actie is weer voorbij en dankzij al jullie stemmen hebben we een heel mooi bedrag mogen ontvangen voor onze stichting. Iedereen bedankt voor het stemmen op onze mooie stichting en ook de Rabobank natuurlijk hartelijk bedankt voor de bijdrage!

11e v/d 11e | Lampionnekes (optocht) 2020

Leutige Puitjes! Hoopelijk zijn jullie al lekker druk aont knutselen en hebben jullie papa’s en mama’s oe opgegeven vur vanaovond. Vanaf 18:00 uur komt de zjurie naomelijk laangs om jullie mooie lampionnekes te bewonderen. Zorgt dat’ie een mooi plekske vur het raom kregt!

D’r worre hele mooie prijzen gegeven aan de maokers van de mooiste lampionnekes, dus doe oe best!

11e van de 11e viering 2020

Leutige Puitjes, zoals jullie wellicht weten is niets hetzelfde tegenwoordig. Dat geldt ook voor onze Lampionnenoptocht met de 11e vd 11e. Die kan door de coronamaatregelen niet doorgaan zoals we dat de laatste jaren gewend zijn. Ook niet op een andere manier die we bedacht hadden, dus hebben we iets verzonnen. Zie onze poster:

Het stemmen is gestart!

Wij doen ook mee met de Rabo ClubSupport actie. Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Na inloggen kies je voor ‘Zelf regelen’, ga je naar ‘Mijn lidmaatschap’ en klik je op Rabo Clubsupport om je stemmen uit te brengen.

#RaboClubSupport #decooperatieveRabobank

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar steunt de Rabobank clubs, verenigingen en stichtingen met een financiële bijdrage via Rabo ClubSupport. Wederom heeft SKCH zich hiervoor aangemeld.

Stichting Kindercarnaval Heerle zegt al genoeg. Wij zetten ons vooral in voor activiteiten voor de kinderen. Omdat we willen dat alle kinderen hier aan mee kunnen doen zijn onze activiteiten vrij voor bezoek en deelname. Natuurlijk hebben we ook activiteiten voor ouderen zoals het ouderenbal of onze optocht op maandag maar ons hoofdoel is een leuke carnaval organiseren voor alle kinderen.

Ons doel

Ons bestedingsdoel is daarom ook de kinderactiviteiten tijdens de carnaval op Heerle. Of dit nu de gewone carnaval is of corona proof carnaval. Financiële middelen hebben we nodig omdat we willen dat de activiteiten voor de kinderen gratis zijn.

Coronaproof carnaval 2021

Gisteren hebben we met onze leden een eerste brainstormsessie gehouden om te kijken of en op welke manier we carnaval 2021 corona-proof vorm zouden kunnen geven. De eerste tekenen zijn positief en de geopperde ideeën zullen we op korte termijn verder uit gaan werken. Het glas is halfvol! Wordt vervolgd…