Rabo Clubsupport

Ook dit jaar steunt de Rabobank clubs, verenigingen en stichtingen met een financiële bijdrage via Rabo ClubSupport. Wederom heeft SKCH zich hiervoor aangemeld.

Stichting Kindercarnaval Heerle zegt al genoeg. Wij zetten ons vooral in voor activiteiten voor de kinderen. Omdat we willen dat alle kinderen hier aan mee kunnen doen zijn onze activiteiten vrij voor bezoek en deelname. Natuurlijk hebben we ook activiteiten voor ouderen zoals het ouderenbal of onze optocht op maandag maar ons hoofdoel is een leuke carnaval organiseren voor alle kinderen.

Ons doel

Ons bestedingsdoel is daarom ook de kinderactiviteiten tijdens de carnaval op Heerle. Of dit nu de gewone carnaval is of corona proof carnaval. Financiële middelen hebben we nodig omdat we willen dat de activiteiten voor de kinderen gratis zijn.

Geef een reactie