Wa d’un drukte!

Carnaval komt eraan en overal (op ’t internet) begien ’t al aordig druk te worden mee verschillende berichtgeving. Zo ok bij oons! ‘T is een drukke week gewiest dees week:

  • Zo hebben we giestere (21 janauri) van de drukkerij onze Puitekraant mogen ontvangen en zijn we natuurlijk gelijk begonne meej rondbrengen! Want ja, langs de deuren gaan mee die kraant en gelijk insignes verkopen en collectere da mag dees jaor nie. As ge nou toevallig nie binnen het verspreidingsgebied woont (kerkelijk Hèrel), kunde ‘m ok hier op de website vinne.
  • Dan komme we op de verkoop van de insignes en vlaggen. Elk jaor, as we mee de Puitekraant rondgaan, brengen we die ook aon de man. Di jaor nie. Maar wees gerust, in onze lokale wienkels kunde dees spullen ook kope. Ze liggen te koop bij de Bolusberg, Maurice Vos, Luysterburg en bij Super de Buurt. Wa ok nieuw is di jaor, is da ge die spulle nou ok via onze website kunt kope (bovenin menu – spulle kope). Kunde lekker makkelijk meej iDeal afrekenen. Wel zo corona-proof! Oe spullekes worden dan netjes thuis afgeleverd.
  • En zoals int jirste punt al aangehaold, ist natuurlijk nie verstaandig om nou bij de mense langs te gaon om te collectere. Dus da doen we dees jaor ok online. Bovenin het menu op de website kunde de collecte vinden. Daor kunde makkelijk meej iDeal een gift aan de stichting doen. Alle steun is natuurlijk j’eel welkom en wij zijn iedereen hartstikke daankbaor voor wa we meuge ontvangen.

Wa komt er verder nog? Nou, nun eele boel. Zo hebben we aonstaonde zondag op oons JoeTjoep kanaal de premiere van de nieuwste Puitefilm! Om jin uure.

Hou de website verder ok in de gaote, want begien volgende week zullen we oons programma van komend carnaval compleet maoke en online zetten! Ook op Feesboek en Instagram zullen we ons nieuws dele, dus hou ut ammel in de gaote!